Lähetä käyttäjät
Yleensä ei ole tarpeellista tuoda käyttäjiä massoina - pitääksesi oman ylläpitotyösi alhaisena, sinun pitäisi ensin miettiä sellaisten keinojen käyttämistä, jotka eivät vaadi manuaalista ylläpitoa. Esimerkiksi yhteydenottoa olemassa oleviin ulkoisiin tietokantoihin, tai antaa käyttäjien luoda omat käyttäjätilinsä. Katso "Käyttäjäntunnistus" ylläpito valikosta.
Jos olet varma, että haluat tuoda useita käyttäjätunnuksia tekstitiedostosta, silloin sinun täytyy muotoilla tekstitiedostosi seuraavasti:
- Kaikki kenttien nimet pitää tuontitiedostossa kirjoittaa englanniksi!
- Tiedoston jokainen rivi sisältää yhden tallenteen
- Jokainen tallenne on sarja tietoja pilkuilla eroteltuna
- Tiedoston ensimmäinen tallenne on erityinen, ja sisältää listan kenttänimiä. Tämä määrittää lopputiedoston muodon.
Vaaditut kenttänimet: nämä kentät täytyy olla mukana ensimmäisessä tallenteessa, ja määritelty jokaiselle käyttäjälle.
käyttäjänimi, salasana, etunimi, sukunimi, sähköpostiOletus kenttänimet: nämä ovat valinnaisia - jos niitä ei liitetä, arvot otetaan aiemmalta ylläpitäjältä
yhteisö, osasto, kaupunki, maa, kieli, aikavyöhyke
Valinnaiset kenttänimet: kaikki nämä ovat täysin valinnaisia. Kurssinimet ovat kurssien "lyhytnimiä" - jos ne säilytetään nykyisellään, käyttäjä merkitään kursseille opiskelijana. Ryhmänimien täytyy yhdistyä vastaaviin kursseihin, esim. ryhmä 1 kurssi 1:een, ryhmän 2 kurssi 2:een, jne.
tunnistenumero, ICQ, puhelin1, puhelin2, osoite, url, kuvaus, postimuotoilu, postinäyttö, html-editori, autoalaindeksi, kurssi1, kurssi2, kurssi3, kurssi4, kurssi5, ryhmä1, ryhmä2, ryhmä3, ryhmä4, ryhmä5
- Pilkut aineiston sisässä pitäisi olla koodattu ,:nä - scripti !!!!!!! tulkitsee automaattisesti nämä takaisin pilkuiksi.
- Boolean kentille (tosi/epätosi), käytä 0 epätodelle ja 1 todelle.
- Huomaa: jos käyttäjätunnus on jo Moodlen käyttäjätietokannassa, scripti palauttaa automaattisesti userid numeron ko. käyttäjälle, ja rekisteröi käyttäjän opiskelijana määritellyille kursseille ILMAN, että päivittäisi kannassa olevia käyttäjätietoja.
Tässä esimerkki kelpaavasta tuontitiedostosta:
username, password, firstname, lastname, email, lang, idnumber, maildisplay, course1, group1
jonest, verysecret, Tom, Jones, jonest@someplace.edu, en, 3663737, 1, Intro101, Section 1
reznort, somesecret, Trent, Reznor, reznort@someplace.edu, en_us, 6736733, 0, Advanced202, Section 3
Kaikkien ohje-tiedostojen hakemisto